I kategorien bolig vil vi gerne give dig inspiration til, hvordan du kan overføre den gode oplevelse fra hotellet eller restauranten til hjemmet. Vi taler med eksperterne og får deres råd til, hvordan du med enkle greb kan skabe den helt rigtige stemning – om så der er tale om farverig børnefødselsdag, højtidelig konfirmation eller stemningsfuld julefrokost.

Hvert andet år besøger vi messen Foodexpo, der finder sted i Herning. I 2018 besluttede, at vores stand på messen skulle være så bæredygtig som overhovedet mulig. For at leve op til de ambitioner besluttede vi at tænke genbrug og bæredygtighed ind i alle aspekter og hjørner.

I den sammenhæng indgik vi nye samarbejder om at gentænke og genbruge materialer. Vi havde bl.a. besøg af designeren Karen Lundmark, som på standen kom med sit eksempel på, hvordan kasserede DFD-tekstiler kan vækkes til live, i form af hendes `Weave´-stol, hvor stoffet bliver flettet omkring et skelet af en stol. På standen kunne de besøgende også få testet deres smagsløg på ægte kriblende manér. Kokken Rasmus Leck Fischer og Kokkelandsholdet bød på en spændende menu indeholdende insekter, som deres bud på en bæredygtig kost.

Messer er bl.a. en af de platforme, vi bruger, når vi skal samle ny viden og inspiration. Omvendt giver det også os mulighed for at vise vores nye artikler frem – bl.a. sengelinned, frotté og beklædning til hoteller og restauranter. Vores blogindlæg her vil ose af inspiration til alle boligens rum.