Under denne kategori vil vi gerne inspirere til gode oplevelser i køkkenet. Med temaer, der spænder fra gastronomi og grej til æstetik og kærlighed til gode råvarer, spænder historierne vidt. Dansk gastronomi har gennemgået en vild udvikling gennem de seneste årtier. Med indlæggene her får du indblik i den professionelle hverdag, du får gode råd til, hvordan du sikrer den gode køkkenhygiejne og du får enkle tips til, hvordan du selv kan brillere i et køkken.

I DFD har vi med beundring oplevet den gastronomiske udvikling på tætteste hold gennem sponsorater af Kokkelandsholdet, Cateringlandsholdet, Bocuse d’Or og nationale konkurrencer som Sol over Gudhjem. Og den danske medaljehøst er ikke mindre end imponerende.

I 2018 vandt både Kokkelandsholdet, senior og junior, samt Cateringlandsholdet guld. At vi i Danmark også huser verdens bedste restaurant er også med til at kaste lys over branchen. Successen på den danske madscene rækker da også længere ud i samfundet, når udenlandske turister rejser til Danmark for at opleve en verdensklasse gastronomi. Det smitter også af på butikker, hoteller og museer.

Følg med og kom med ind bag kulisserne hos nogle af landets bedste restauranter.