Med vores historier i kategorien balance sætter vi fokus på bæredygtig udvikling. Vi stiller skarpt på tiltag eller indsatser, der gør en forskel – nu eller på sigt. Med FN’s Verdensmål er der kommet øget fokus på, hvordan vi som samfund i fællesskab arbejder hen imod en bæredygtig udvikling. Og det kan være en balancegang. De indlæg, som vi bringer, er tænkt som inspiration til, hvordan du kan skabe den balancegang, som passer ind i din hverdag og til dit temperament.

Sammen med vores kunder ønsker vi at bidrage til den bæredygtige udvikling. Det gør vi bl.a. ved at betragte vores tekstilaffald som en ressource. Ud fra den tankegang har vi udviklet vores egen kollektion af kokkejakker, som er syet ud af kasserede duge. Dugene har været brugt hos vores restaurantkunder, og nogle af disse må vi kassere pga. et lille hul eller en plet, der ikke går af i vask. Det er dog stadig muligt at anvende resten af dugen. Ud af det har vi skabt DFD recy.

I første omgang har vi koncentreret os om kokkejakkerne, fordi vi også oplevede en stor efterspørgsel efter et bæredygtigt initiativ på netop det område. På sigt ønsker vi at udvide kollektionen med andre artikler. En af vores kunder, som med det samme skiftede til DFD recy var restaurant NÆRVÆR. Læs hvorfor i historien på bloggen.

Følg med her på bloggen, hvor vi løbende lægger nye indlæg op.